Over massagepraktijk Balansz

over mij
De masseur

Mijn naam is Sandra Koning en ik ben gediplomeerd masseur. Na jarenlang op kantoor gewerkt te hebben, was het voor mij tijd voor iets anders. In 2010 heb ik daarom de opleiding voor sportverzorging/sportmassage gedaan. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen gedaan om mijn kennis van het massagevak steeds verder uit te breiden. Ik ben continu met veel plezier aan het bijscholen om zoveel mogelijk voor mijn klanten te kunnen betekenen. Ik denk graag met mijn klanten mee en geef gepast gezondheidsadvies. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in bindweefseltechnieken en het zelfherstellend vermogen van de mens en sta vaak versteld van wat verschillende technieken en voeding bij een mens teweeg brengen. Ik ben aangesloten bij de NBSM (bond voor sportmasseurs) en de BER (Bond voor Europese Reflexologen).

Praktijkruimte

praktijkruimte-balanszNa een aantal jaar met veel plezier gewerkt te hebben vanuit twee fysiotherapiepraktijken in Koog aan de Zaan en Zaandam, ben ik in 2015 verhuisd naar de praktijkruimte bij Wilskracht Fysiotherapie in Wormerveer. De praktijk is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Vergoeding bij de zorgverzekering

De voetreflexbehandelingen worden vergoed bij diverse zorgverzekeraars die de BER-behandelingen in hun aanvullende pakketten vergoeden (alternatieve zorg). Klik hier voor de lijst. Klanten krijgen hiervoor een factuur van mij die men zelf bij de zorgverzekeraar dient in te dienen.

Boek nu online je afspraak!